Medewerker(s) & Partners - Hans van Gastel

LIZZY DEN BOER

Lizzy in een paar woorden:

  • Karaktereigenschappen: Spontaan, sociaal, behulpzaam en geduldig.
  • Communicatiestijl:  Open, motiverend, enthousiast en warm.
  • Mijn motto: Dans met je hart en je voeten zullen volgen!

Ik ben Lizzy den Boer 19 jaar oud en woonachtig in Oosterhout. Dit schooljaar ben ik begonnen met studeren aan Fontys Hogeschool in Tilburg en volg ik de opleiding Human Resource Management.

Waarom ik deze opleiding doe? Het lijkt me erg leuk om later een steentje bij te kunnen dragen aan iemands werkgeluk.Dit wil ik bereiken door persoonlijke aandacht voorop te zetten.

Wat neem ik daarvan mee in het werken bij Hans? Alles wat ik leer op school kan ik meenemen en inbrengen. Mijn verantwoordelijkheid is divers. Van het meedenken over content campagnes, het bellen met klanten tot het interviewen van cliënten. Iemand zei me ooit: ’’Wil je snel gaan ga dan alleen, wil je iets bereiken ga dan samen’’. Ik geloof in de missie van Hans en draag hier graag aan bij!

&

KENNETH ROZENDAAL

Hans en ik werken samen om voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan te vinden in het IT-werkveld.

Als ondernemer en als docent informatica aan de AVANS hogeschool heb ik inmiddels veel ervaring in het inschatten van programmeerkwaliteiten van mensen.
Samen maken Hans en ik een inschatting welke functies geschikt zouden zijn voor de potentiële kandidaat.

Hans bekijkt het op persoonlijk, bedrijfskundig en arbeidsmarkt vlak, ik meer op het programmeer technisch inhoudelijke vlak. Samen zorgen we er hierdoor voor dat we voor de potentiële kandidaat een passende functie kunnen vinden, waar deze zowel persoonlijk als inhoudelijk uitgedaagd gaat worden.

&