Wat gebeurt er als je vertrouwt 
op je intuïtie? Als je jouw dromen en talenten ontdekt?
Als je krachtige keuzes maak, die passen bij jouw verlangens?

Sta jij voor een complexe verandering die belangrijk en impactvol is? Heb je behoefte aan een veilige, onafhankelijke en professionele sparringpartner die jou hier bij begeleidt?

Iemand die je helpt met het bereiken van jouw persoonlijke en zakelijke doelen? Werk jij ook nog eens in de IT of heb je als werkzoekende de ambitie om in de IT te werken? Dan komen we graag met je in contact.

Voor wie?

 • Je neemt zelfstandig het initiatief als werknemer, werkzoekende of ondernemer;
 • Je bent doorverwezen via een gemeente, werkgever of UWV;
 • Je zit in een outplacement traject;
 • Je bent aan het re-integreren;
 • Je bent nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen.

Wees welkom!

Herken jij jezelf hierin?

Je wilt met meer balans en plezier in het leven staan. Toch ervaar je op dit moment:

 • Een gevoel van disbalans;
 • Je blijft steeds hangen in dezelfde belemmerende patronen;
 • Een gebrek aan vertrouwen in je eigen kunnen, eigen invloed en zelfbeeld;
 • Je loopt vast en je mist toekomstperspectief, zowel zakelijk als privé.
 • Je vindt het moeilijk om (de juiste) keuzes te maken.

Tijdens het zoeken naar een baan loop hier tegenaan:

 • Het blijkt lastig om het gat te overbruggen naar de (IT) arbeidsmarkt;
 • Iedere keer lukt het niet, ook al word je wél uitgenodigd voor gesprekken;
 • Je kunt wel wat hulp gebruiken bij het solliciteren;
 • Je bent angstig om te solliciteren;
 • Je hebt een tekort aan (IT) werkervaring.

En dan?

We begeleiden je in jouw persoonlijke groei en jouw (persoonlijk) leiderschap. Verbindend, zonder oordeel en met duurzame impact. Zodat je met zelfinzicht, vertrouwen, passie en vanuit verbinding jouw eigen koers gaat varen. Zowel in je persoonlijke leven als in je werk.

Onze diensten

 • Persoonlijk leiderschap coaching:
  1. Persoonlijke coaching:
  2. Executive coaching
  3. Talentontwikkeling
 • Loopbaancoaching + begeleiden naar werk
  1. Loopbaantest en baansuggesties
  2. Ontwikkel- en opleidingsplan samenstellen
  3. Sollicitatietraining (CV / brief / LinkedIn / solliciteren)
  4. Begeleiden bij en faciliteren van Jobhunting
 • Outplacement
 • Maatwerk ICT opleidingen
 • Reverse Recruitment

Werkwijze

Stap 1:

Ieder traject begint met een persoonlijk gesprek: de intake. Tijdens dit eerste gesprek maken we kennis en tasten we af waar jij behoefte aan hebt, zodat we tot een heldere coachvraag komen. Deze coachvraag is voor ons het startpunt. Belangrijk is dat er wederzijds een goed gevoel is, en daarmee een prettige basis om samen te gaan werken.

Stap 2:

We gaan op zoek naar de meest passende oplossing voor jou en komen met een eerste voorstel. De basis hiervoor is één van de 4 bovenstaande diensten. Dit voorstel spitsen we geheel toe op jouw situatie en behoeften. We gaan pas samen aan de slag als we beiden enthousiast en overtuigd zijn van de waarde van deze samenwerking.

Het einde van stap 2 is een helder en concreet voorstel op maat, inclusief een investeringsvoorstel.

Klantervaringen

Sabine Bosman
Hans heeft mij op een prettige manier uitgedaagd om de rust te pakken om nog bewuster te kijken naar mijn ambitie, talent en te focussen op hetgeen waar ik energie van krijg. Met kritische vragen, op socratische wijze, word je gewezen op je patronen en heb ik mezelf kunnen uitdagen om wederom krachtige keuzes te maken die mij hebben verder geholpen om mijn gewenste persoonlijke en zakelijke groei voort te zetten. Hans is een warm persoon met het hart op de juiste plaats die ik met enthousiasme aanbeveel als coach voor individuen en teams. Bedankt Hans!
Sabine Bosman
Area Sales Director Benelux / HCL Technologies
Stefan
Hans heeft me begeleid in het proces naar meer zelfregie, en daarmee meer plezier, in het werk. Samen hebben we analyse gedaan van de huidige werksituatie, ondersteund door een loopbaanscan en een beroepskeuzetest. Met behulp van coaching en rollenspellen hebben we gewerkt aan nieuwe inzichten verkregen uit deze analyse. Het herkennen van negatieve patronen en het doorbreken van deze patronen hebben me geholpen de teugels meer in eigen handen te nemen. Het herkennen van de uitdaging heeft me geholpen in beweging te komen en meer voor mezelf te kiezen.
Stefan
Ondernemer in de IT
Fares Assli
Hans heb ik leren kennen als een resultaatgerichte en zeer toegankelijke coach. Enthousiast , flexibele en een prettige gesprekspartner. Iemand waar je op kunt bouwen en ik graag mee samenwerk. Denkt graag met je mee om tot goede oplossingen te komen. Dit traject heeft me buiten een andere kijk op zaken, ook meer inzichten in mezelf gegeven, de gesprekken hebben mij verrast door de vragen die je stelde. Een hele leuke manier om een biografisch profiel terug te krijgen, waar je jezelf in herkent. (Fares heeft het 2 + 3 maanden programma voor Gemeenten gevolgd)
Fares
IT support Warehouse / Bol.com
Talal Kayed
Bij de start van het traject was ik 4 jaar in Nederland. Als nieuwkomer in Nederland was voor mij alles op de Nederlandse arbeidsmarkt onduidelijk. Hans heeft me met zijn geweldige ervaring geholpen om precies mijn eigenschappen en vaardigheden te definiëren. Tijdens de trainingsperiode heb ik de volledige ervaring opgedaan met het creëren van de nodige en effectieve tools voor de grote uitdaging. Deze training heeft me veel geholpen om moeite en tijd te besparen en het doel snel te bereiken. Ik geloof dat iedereen ergens de perfecte vacature heeft, maar het is niet eenvoudig om het pad en de tools te kennen om dit te bereiken, Hans was bedreven in het begeleiden van mij op het juiste pad en met het creëren van deze tools. (Talal heeft het 2 + 3 maanden programma voor Gemeenten gevolgd)
Talal Kayed
Data Administrator
Bo de Vries
Hans heeft mij geholpen om uit mijn "denkgewoonte" te stappen, waardoor ik weer beslissingen maak die dichterbij mijn gevoel staan. Dit helpt me om beter in balans te blijven zowel op het werk als binnen mijn privéleven. Hij is rechtdoorzee en neemt je mee aan de hand van praktische modellen, die helpen om tot inzichten te komen. Daarnaast zorgt hij voor een goede afwisseling tussen emotioneel zware onderwerpen en "luchtigere" oefeningen die weer inzicht geven wat al wel goed gaat. Kortom een diverse coach die echt kijkt naar de persoon die voor hem zit.
Bo de Vries
Subject Matter Expert Tricentis / Sogeti Nederland B.V.
Harald Rietman
Bij onze eerste kennismaking viel me al direct op hoe Hans de rust in een gesprek kan brengen en zonder oordeel kan luisteren. Er was een klik en een basis voor verdere samenwerking; want zo wil ik het noemen. Samen ga je de gesprekken aan en Hans stelt de juiste vragen om diepere lagen te raken en bezinning en verandering bij je te bewegen. Hans, ik heb de gesprekken als zeer prettig en veilig ervaren en keek na een sessie al uit naar de volgende. Zeker ook door je achtergrond bij een groot ICT-dienstverlener, kon je naast mentale coaching mij ook direct helpen met het groeien in mijn huidige nieuwe rol. Dank voor het actief luisteren en hoe je mij in beweging hebt gebracht!
Harald Rietman
Deelnemer / ihomer

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan

Heb je behoefte om van gedachten te wisselen over jouw specifieke situatie? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan via het contactformulier of Whatsapp. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.