Mijn naam is Yvette Aendenroomer en ik heb ruim 7 jaar ervaring binnen verschillende IT-afdelingen van bedrijven zoals Rabobank, Sogeti, Alphabet en NXP.

Daar heb ik zowel individuen als teams gecoacht met soft skills en in samenwerking. Met mijn hulp ontdekten vele IT’ers wat ze echt belangrijk vinden, waar ze energie van krijgen en hoe ze dat omzetten in praktische acties.

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van carrière switchen. Elke 6 à 7 jaar wisselde ik tot nu toe van werkveld. Zo begon ik in 2010 als ondernemer, maar mijn carrière in de IT begon in 2016 als Tester. Daar heb ik Hans ook voor het eerst ontmoet. Nadat ik mezelf de Agile mindset eigen maakte als ScrumMaster werd ik uiteindelijk Agile Coach. In 2022 werd ik opnieuw ondernemer, wat mij de vrijheid en energie geeft om ook de wereld van warme sales verder te verkennen.

Hans en ik werken samen om jou te coachen richting de arbeidsmarkt. Wat wordt voor jou een passende functie? Waar krijg je energie van? Wat zijn jouw kwaliteiten? In welke baan komen jouw kwaliteiten tot hun recht EN vind jij de juiste balans tussen uitgedaagd worden en op je plek zitten? Die vragen kun jij over een paar maanden beantwoorden terwijl je met gezonde spanning solliciteert op een functie waar jij gelukkig van wordt.