Marko Commeren - Hans van Gastel

Even voorstellen, mijn naam is Marko Commeren en ben geboren in het jaar 1989, wonend in Geertruidenberg. Ik ben een Junior Systeembeheerder.

Ik ben op zoek naar een leuke functie (systeembeheer, netwerkbeheer, IT & Support, IT & Engineering, It-Consultant, web-analyst, test-analyst) in de wereld van ICT, waar mijn kennis en kwaliteiten zich verder kunnen ontwikkelen en doorgroeien.

Een van mijn favorieten activiteiten is het lekker creatief bezig zijn op het gebied van ICT, up-to-date blijven van technieuws en het denken in oplossingen zijn ook dingen die een bijdrage kunnen zijn binnen de werkomgeving. Mijn methodes zijn vaak erg analytisch en gericht op feiten en waarheid, wat in dit vakgebied goed van pas komt. Verder staan betrouwbaarheid en het bieden van een luisterend oor ook in mijn belangstelling, dit zodat je je medemens goed kan adviseren.

Teamwork en bijdragen aan collega’s indien nodig is echt ook iets waarvoor je bij mij terecht kan. Betrokken zijn bij de taken en het motiveren als zowel het inspireren van de medemens zijn ook kenmerken die bij mij passen. Wanneer het aankomt op zelfstandig functioneren dan ga ik er ook echt voor. Vol doorzettingsvermogen, vastbeslotenheid en vindingrijk zorg ik voor een goed passend eindresultaat.

Wat mij verder kenmerkt: Visualiseren, Onderzoeken, Dromen verwezenlijken, Innovatie, Ontwerpen, Harmonie, Eerlijk, Vriendelijk, Verantwoordelijk, Geïnteresseerd, Initiatief, Relatie gericht, Gevoel, Vrijheid

  • Beschikbaar voor maximaal 28 tot 32 uur in de week. Dinsdag is mijn vaste vrije dag.
  • Beschik over eigen vervoer en daarmee op zoek naar een functie binnen 15 a 20 minuten van Geertruidenberg.