De rode draad

DE RODE DRAAD:

Regelmatig krijg ik de vraag: wat doe jij nou eigenlijk Hans? Ik zie allemaal verschillende onderwerpen voorbijkomen in je tijdlijn. Wat is de rode draad? Wat is de kern?

Steevast is dan mijn antwoord: ik maak impact door mensen te begeleiden naar persoonlijk leiderschap. Dit doe ik met veel passie op verschillende plaatsen en op verschillende niveaus.

Bewust heb ik er voor gekozen om 3 tot 4 dagen van mijn tijd in te zetten voor organisaties, teams en personen.

  • Bij personen resulteert dit in coaching van ondernemers (in diverse branches), ervaren Managing Directors, (startende) directeuren en leidinggevenden. Als ik mag beginnen ontstaat er beweging. Super waardevol en leuk om te doen!
  • Voor teams & organisaties faciliteer ik groei, transparantie en samenwerking met daarin focus op persoonlijk leiderschap.
  • Sinds deze maand heb ik hier zelfs nog een extra dienst aan toegevoegd. Als partner van 2DAYSMOOD (www.hansvangastel.nl/2daysmood) help ik via HR Analytics inzicht te krijgen in werkbevlogenheid en betrokkenheid in iedere denkbare dwarsdoorsnede. Daarmee kan ik proactief aan de slag en de impact die ik maak ook zichtbaar krijgen. Kwalitatief & Kwantitatief.

Ondernemen is echt mijn hart volgen. Dat doe ik óók door 1 dag per week bewust maatschappelijke betrokkenheid te ontplooien.

Maatschappelijke betrokkenheid heeft al lange tijd een plekje in mijn werk. Daarom kies ik ook bewust om mijn tijd te investeren in afstudeerders aan de Hogeschool. Een mooi proces waar inhoud én persoonlijk leiderschap nodig zijn om succesvol te zijn. Een stuk maatschappelijke betrokkenheid gecombineerd met mijn passie voor het onderwijs.

Het laatste puzzelstukje wat me veel voldoening geeft gaat over begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen in de bijstand of in de WW. Als zoon van mijn moeder, die vanuit eerst de bijstand en later via bijscholing en werk 3 kinderen heeft opgevoed en laten studeren, voel ik me betrokken bij deze doelgroep. Bij mensen in de WW vond ik het vooraf lastig om te begrijpen hoe het komt dat mensen met een ICT achtergrond geen baan kunnen vinden.

Door met beide doelgroepen waardevrij aan de slag te gaan en mezelf in te zetten richting persoonlijke ontwikkeling maak ik impact voor deze mensen, de maatschappelijke instanties én bedrijven. Hier zet ik ook alles in wat ik kan bieden. Ervaring, kennis en mijzelf als mens.

Hopelijk zie je nu meer de rode lijn in mijn activiteiten. Mocht ik toch je vragen nog niet hebben beantwoord of mocht je denken, dat is precies wat ik nodig heb! Ik bespreek het graag samen met je bij een goede kop koffie of thee.

Laat een reactie achter