"Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan het creëren van stabiliteit, duidelijkheid en vertrouwen in het team."

Staat jouw medewerker, team of hele IT-bedrijf voor een complexe verandering die belangrijk en impactvol is? Heb jij behoefte aan een veilige, onafhankelijke en professionele sparringpartner? Iemand die vanuit kunde en ervaring in de IT-branche helpt met het bereiken van jouw zakelijke doelen? Dan leren we je graag kennen.

Voor wie?

 • Voor leiders in IT organisaties en op IT afdelingen;
 • Voor HR manager en HR Business Partners;
 • Voor Verzuimbegeleiders en Casemanagers;
 • Voor individuele medewerkers: coaching en begeleiding op het gebied van persoonlijk leiderschap, outplacement en verzuimpreventie;
 • Voor teams: coaching en verbinding;
 • Voor groepen mensen binnen bedrijven: (pré)mobiliteit- en en outplacement-projecten.

Wees welkom!

Herken je jouw organisatie in deze veelvoorkomende uitdagingen?

 • Je hebt moeite met het écht benutten van talent van medewerkers en teams;  
 • Je ziet dat jouw mensen wel de potentie hebben, maar het lukt niet om dit naar de oppervlakte te krijgen;
 • Jouw teams werken (nog) niet optimaal met elkaar samen;
 • Je ziet dat het werkplezier laag is;
 • Het verzuim in de organisatie is te hoog;
 • Of je gaat via outplacement afscheid nemen van mensen, omdat dit het beste is voor zowel organisatie als medewerker(s).

Maar ook:

 • Je ziet een tekort aan (IT) werknemers binnen je organisatie;
 • Je wil een maatschappelijke bijdrage leveren bij het werven van nieuwe medewerkers;
 • Je hebt behoefte aan ontzorging door een specialist die faciliteert in opleidingen op IT-gebied.

Onze waardevolle en duurzame oplossing

We begeleiden mensen, teams en organisaties in groei en leiderschap, zowel op individueel niveau als binnen teams. Verbindend, zonder oordeel en met duurzame impact. Zodat zij vanuit verbinding, zelfinzicht, vertrouwen én passie een passende (eigen) koers kunnen varen. Het succes van een organisatie staat of valt tenslotte met het benutten van talent en het werkgeluk van individuen en teams.

Onze diensten

 1. Persoonlijk leiderschap & individuele coaching voor medewerkers;
 2. Verzuimpreventie;
 3. Outplacementtrajecten;
 4. 2e spoor re-integratietrajecten;
 5. Reverse Recruitment;
 6. (pre) Mobiliteitsprojecten;
 7. Team leiderschap & coaching;
 8. Organisatie leiderschap & coaching;
 9. Interim people-, crisis- en teammanagement;
 10. Maatwerk ICT opleidingen.

Werkwijze

Stap 1:

Ieder traject begint met een persoonlijk gesprek. Tijdens dit eerste gesprek maken we kennis en is er de intentie om te komen tot een heldere klantvraag. Deze vraag is voor ons het startpunt. Belangrijk is dat er wederzijds een goed gevoel is, en daarmee een prettige basis om samen te gaan werken.

Stap 2:

Samen (waar nodig met een van de partners) gaan we op zoek naar de meest passende oplossing voor jouw organisatie en kom we met een eerste voorstel. De basis hiervoor is één van de 9 bovenstaande diensten. Dit voorstel spitsen we geheel toe op jouw organisatie en behoeften. We gaan pas aan de slag als we beiden enthousiast en overtuigd zijn van de waarde van deze samenwerking.

Het einde van stap 2 is een helder en concreet voorstel op maat, inclusief een investeringsvoorstel.

Klantervaringen

Bram Slaager
Ruim een jaar werken wij met Hans van Gastel om onze organisatie verder te professionaliseren en ons op de toekomst voor te bereiden. De doelstelling is om samenwerking tussen teams te optimaliseren en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers te begeleiden en stimuleren. Daarnaast zijn we als bedrijf door een groot veranderproces gegaan op basis van veel nieuwe digitale middelen welke heeft geleid tot andere werkprocessen. Deze andere werkprocessen leiden soms tot noodzakelijke adaptatie en acceptatie van medewerkers in verandering, dit heeft Hans bij ons begeleid. Het samenwerken kan ik het beste beschrijven als open, eerlijk en doelgericht waarbij de eigenschappen van Hans zoals zaken tot de kern terugbrengen en een luisterend oor zijn zeer prettig zijn voor medewerkers om de brug te kunnen slaan tussen het NU en het STRAKS. Van harte beveel ik Hans aan wanneer bovenstaande zaken ook bij u een rol zouden spelen! (en meer dan dat uiteraard).
Bram Slaager
Managing Director NL/B / Benning NL/B
Mardi Spitholt
Gepokt en gemazeld door eigen levenservaringen breng je graag rust en vertrouwen voor je medewerkers of cliënten. Ik bewonder je passie en waardeer ook je integriteit. Je streeft naar hoge zorgvuldigheid in de omgang met mensen en luistert zonder oordeel. Je geeft gevraagd en ongevraagd feedback, eerlijk en onomwonden. Geen mooie praatjes of duikbeweging. Van zachte heelmeesters wordt niemand beter! In je rol van unitmanager heb je over de jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Je kon steeds beter afstand nemen en door goed luisteren en de juiste vragen stellen de vraag áchter de vraag ophalen. Meermaals heb je me verrast met je inzichten in complexe situaties waarmee medewerkers soms te maken hebben. Mooi om te zien dat je een kennelijke sfeer van vertrouwen weet op te bouwen waarin je gesprekspartner zich veilig genoeg voelt om jou toe te laten en je tot waardevolle interventies in staat bent. Ik heb je ervaren als een fijn mens, oprecht en je hebt echt iets voor anderen over!
Mardi Spitholt
Casemanager Health RCMC / Sogeti Nederland B.V.
Mark Rumpf
Hans heeft voor mijn team een team dag georganiseerd. Wat ik erg heb gewaardeerd is dat hij in de voorbereiding door gaat todat hij weet dat de activiteit of het traject waarde kan opleveren (Hans bleef challengen en vragen stellen). Daarnaast is hij met veel creatieve ideeën gekomen en heeft hij gedurende de dag het programma aangepast (zonder dat het team het heeft gemerkt) om het maximale resultaat te bereiken. Ik ben zeer tevreden over de dag en kan Hans (en zijn passie en enthousiasme) van harte aanbevelen.
Mark Rumpf
Head of Digital Technology / Sogeti Nederland B.V.
Bob de Jong
Hans is als interim People Manager in ons bedrijf gekomen in een turbulente periode. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan het creëren van stabiliteit, duidelijkheid en vertrouwen in het team. Hans is een échte professional. Betrouwbaar in alle opzichten: hij levert, doet altijd wat hij belooft en zal in elke situatie zijn mening geven. Daardoor is hij niet alleen van waarde geweest voor de mensen in zijn team, maar ook voor de rest van de organisatie.
Bob de Jong
Operationeel Directeur / Motion10

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan

Wil je sparren over een specifiek vraagstuk binnen jouw organisatie en wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan via het contactformulier of Whatsapp. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.